Wana Wonderland: 'Kuih Raya Kegemaran Saya Adalah...'

'Kuih Raya Kegemaran Saya Adalah...'



Nak join,Klik Sini!

Kuih raya kegemaran saya :


Kuih Almon London. taste nye sangat-sangat la sedap! first time rasa,terus jatuh cinta! hehe


Kuih Sarang Semut. Manis. Sedap sangat. tapi tak tahu la nape namanye sarang semut. rupa macam sarang semut ke ? huhu

Lastly,Kuih Semperit. Kuih ni memang menjadi satu kemestian time hari raya kan ?


Okeyy,nak promote skit barang  yang cik anis kita jual.


item's code : DARK PURPLE BLOUSE
price : RM 20
free size

Kalau sesape nak beli,boleh order kat cik anis kita yerr..=)

#Tarikh tamat pada 18 0gos 2012#

TAMAT!!




4 comments :

lokman said...

datang dari segmen yg sama...sedapnya kuih itu..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/kuih-raya-kegemaran-saya-adalah-semua.html

datanglah ke blog saya untuk memeriahkan segme pertama saya. ^_^

wana wazm said...

dah join..=)

taqiee din said...

Salam..taqiee dr segmen yg sama..:)
Jom terjah kwn2 lain tgok kueh kegemaran diorang...:)
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/kuih-raya-kegemaran-saya-adalah.html

wana wazm said...

okeyy taqiee..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...