Wana Wonderland: "Segmen Jiakreatifelt: Blog aku cantik tak?"

"Segmen Jiakreatifelt: Blog aku cantik tak?"


KLIK BANNER KALAU NAK JOIN..=) 

 TAG : LULU YAYA , PIKA , PEAH 
  Cara undian Segmen: Blog aku cantik tak?
~Blog korang akan diprint screen dan gambarnya(gambar blog korang) akan diupload di facebook Jiakreatifelt 
 ~Apabila telah selesai diupload,korang promote lah link gambar korang itu kepada kawan2 untuk mereka LIKE 
~Aku mencari 3 pemenang blog aku cantik tak? 
~Peserta yang mempunyai LIKE terbanyak mempunyai peluang yang tinggi untuk di kira sebagai pemenang dan sekiranya blog korang ringan,ia juga adalah satu bonus^____^ 

  Senarai Hadiah:
 Duit raya RM30,RM20 dan RM10(Topup)
 Barang craft dari Jiakreatifelt :
 Bekas tisu dan keychain insyaAllah..akan bertambah

5 comments :

♩♫anafarhana♬♪ said...

ta jumpa chatbox, hehee . . follow me back.
neway, aja2 hwaiting!!
ana pun join jugak. C:

jia kreatifelt said...

thanks for joined.goodluck..dear.sila dptkn url gmbr di blog saya

Lulu Yaya said...

terima kasih sudi tag saya.. nampak macam best je segmen ni.. siap boleh dapat duit raya lagi.. hehee insyaAllah saya akan cuba join segmen ni..

Everything's Everythings said...

Wish u best of luck for this contest ;D

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama :D
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...