Wana Wonderland: '1st Giveaway by My Kitty Kawaii

'1st Giveaway by My Kitty Kawaii


KLIK BANNER!

Produk yang ingin saya menangi.. jeng jeng jeng....


Produk BB cream i-gluthatione.. Korang yang tengok mesti dah tertawan kan dengan warna produk nie yang comel! see ? tu lah sebab utama aku nak produk nie!! hehe.. excited pulak.. (pink is my favourite colour) =).. tambah-tambah pulak,harganya sangat lah murah,rm30 sahaja! ececeh,lagi la aku nak.. nak beli..hehe.. kalu yang free tu,nak la yang mahal sikit.. hehe.. okeyy,lagi produk nie macam bb cream lain jugak,tapi kebanyakan produk lain yang aku pakai memberi kesan berminyak pada kulit aku.. haish,dah la kulit aku nie jenis yang berminyak.. so,aku nak la try produk nie sebab ia boleh membuatkan wajah aku tak berminyak.. nakkkkk!! hehe.. kalau boleh,bagi la kat saya ( sambil wat muka seposen) hehe.. =)
                             
 TAG : FATIN , IRA , MISS Z

Tarikh Tutup Penyertaan: 30 September 2012.
Tarikh Pemenang Diumumkan: 1 Oktober 2012.

5 comments :

cci said...

gud luck..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

saja singgah sini.....

Fara Chew said...

gud luck dear

Nisa Greennnpanda said...

Salam n hye~!!

gud luck tau...

jmput join GA blogshop craft sy ye.. TQSM.. ^_^

http://greennnpandacraft.blogspot.com/2012/09/greennnpanda-crafts-1st-giveaway.html

Maria Menado~ said...

Gudluck! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...