Wana Wonderland: "AimanAziz's Giveaway 2012"

"AimanAziz's Giveaway 2012"


KLIK BANNER!
TAG :
AWAK
AWAK
KRITIKAN : sy pun tak reti nak kritik ape..hehe.. tapi,pendapat sy la kan,blog aiman awesome!.. its simple but penuh dengan cite-cite yang menarik dan gempak.. and and.....
bahasa yang digunakan cukup-cukup menarik hati orang lain untuk membaca entry-entry aiman.. (tak tipu tak tipu ) hehe.. 
secondly,blog aiman sangat-sangat ringan sebab tak banyak widget yang digunakan.. so,blog aiman jadi cepat loading! lagi lah,orang suka nak baca kann ? hehe
so,harap-harap aiman akan kekalkan mana yang baik and perbaiki segala yang kurang.. (rasa-rasanya takde yang kurang kott ) hehe.. gud luck.. harap-harap blog aiman dapat masuk dalam majalah pulak nanti!
jangan cepat putus asa tau!!!

"Giveaway ini Ditaja oleh Ahmooyy Chantekk , Mk Syahir , Cadar Murah , Izumi Shop , Mizzs Ninie , Greennpanda Craft , Izzah Ismail ,Hosting Rajawali dan Dianjurkan oleh Aiman Aziz"

3 comments :

AimanAziz said...

Aminnnn! Semoga dapat masuk majalah gakkk ....

[sutera kasih] said...

thanks sbb tag :)

nk terjah blog aiman tu..

AimanAziz said...

Tahniah !
Untuk menuntut hadiah , Sila jenguk : http://www.aimanaziz.my/2012/10/pemenang-aimanazizs-giveaway-2012.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...