Wana Wonderland: " Segmen : Aku Sayang Kau , Sahabat "

" Segmen : Aku Sayang Kau , Sahabat "


KLIK BANNER!
Kawan baik aku :



She's cute.. kan ? persahabatan kitorang star from form 4.. tapi time tu kitorang tak rapat mana.. sebab dia duk ngan orang lain.. then,masa form 5 tu kitorang start rapat.. sebab dia duk ngan aku.. yeayy! time tu lah aku perlahan-lahan kenal dia..
dia ? tak payah nak kata laa.. aku teramat suka berkawan ngan dia.. dia baik,jujur,sporting,manja and annoying! haha.. haish,she's perfect to me..
Aku sayang sangat kat dia.. aku tak pernah sayangkan kawan aku yang lain macam dia..
dia kawan time aku suka,duka,ketawa,menangis..
really-really miss her..
tapi sekarang nie dia da jauh dari aku.. jauh sangat..
sebab dia ade kat selangor and aku kat terengganu..
dia pergi sambung belajar..=(
masa mula-mula berpisah tu,aku betul-betul rindukan dia..
tapi sekarang,aku da boleh terima kenyataan..=)
Aku cuma nak bagitau..


















10 comments :

Nur Atirah said...

thanks join . happy dpt tau kisah awak . thanks gak sbb sudi berkongsi . btw saya follow sini jgak ye

BeLLa said...

selamat bersegmen

Nur Atirah said...

salam , awak . list peserta dah siap . jom baca kisah mereka plakk :)

http://itsmetira.blogspot.com/2012/09/aku-sayang-kau-sahabat-apa-respond.html

cweet pinky said...

heheh , hai , CP singgah sini dari blog tirah , hehehe , cweet jer la , hehehe ...

Novelgurl said...

salam singgh dri sgmen y sme =)

wanie said...

Sahabat yang baik insyaAllah boleh membawa kite ke syurga :)

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

wanie said...

Sahabat yang baik insyaAllah boleh membawa kite ke syurga :)

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

iman uzma said...

wana :') thanks... really appreciate it.. :') saya sayang awk wana.. ur really my besties... love youuuu much... :)

iman uzma said...

wana :') thanks sayang.. i'm really appreciate it.. i love youu soo much... :') terharunyaaaaa.... thanks wana,,, ur r really my besties... :)

wana wazm said...

iman!!!! ada blog jgak ea ? love u too dear. hehe. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...