Wana Wonderland: Segmen : Mari Berkenalan

Segmen : Mari Berkenalan



KLIK BANNER..=)


JAWAPAN :

  • Nama penuh saya Wan Atikah..=) tapi kawan-kawan panggil Wana jeee.. macam takde kena mengena kan ? haha..
  • tahun nie da masuk 19 tahun.. Okeyhh,da menuju ke kedewasaan..hehe
  • Anak jati Orang Ganu! =)
  • Perangai Pelik ? Umm,takde kottt...
  • Ofcoz la kaq fyna!  http://stoberycokelat.blogspot.com/.. First time kenal dunia blogging nie,dari dia la.. selalu je tengok blog dia.. She soo gorgeous!!
  • Kenangan time kecik ? um,nak kata kecik tu tak la,tapi masa sekolah rendah kan,saya selalu lepak ngan budak-budak lelaki..n main game lelaki! haha.. kalu orang lain mesti main ngan girl.. miss them!
  • start bulan 7.. tak ingat bila..
  • honestly,blog rien sangat comel! memang menarik.. tahniah..=)


8 comments :

Everything's Everythings said...

Oh ni mesti main polis sentri dulu dgn budak2 lelaki kan? hak2 xpelik la nama wana, aku kenal seorang ni nama dia mcm kau juga dan semua org panggil dia Wana. dalam bahasa jepun pula nama dia bermaksud perangkap, Wana.

Rien Rose said...

thanks join dear.. and selamat berkenalan ^_^

Hanif Idrus said...

Good luck

wana wazm said...

thanks..=)

wana wazm said...

thanks.. selamat berkenalan..=)

wana wazm said...

hahaha.. mane ade laarr.. oh,yeke ? um,perangkap ? nasib baik tuan dye tak macam tu..hehe

Hanif Idrus said...

Jemput join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Salam kenal dan follow
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam darling! Wah cantiknya blog ni! Dtg dari segmen sama. Nak saya follow anda? Jom join segmen ini!=)http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...