Wana Wonderland: Trial STPM Is Coming!!

Trial STPM Is Coming!!


hyeee.. lame aku tak tak post kann.. sory la buzy skitt.. kalu sempat punn,aku just masuk contest.. haha.. malass + buzy..!!

korang tahu kan,esok adalah hari start exam trial stpm.. dup dap dup dap dada aku.. berdebar siottt!!
macam mana la aku nak jawab esokk.. takut sangatt

Actually,banyak yang aku nak post.. tapi disebabkan masa tak mengizinkan,tak semapat..huhu.. sedih jugakk.. n disebabkan aku nie suka sangat masuk contest.. so,aku da buat satu lagi blog.. special untuk contest saja..tak la nampak serabut sangat kann..

just to say,aku tak kan post wat masa sekarang.. maybe dalam masa 2 week..=( exam lagi penting tau dari berblog..hehe.. laarh,2 minggu je punn.. lagipun,aku target tinggi untuk trial nie.. so,kena usaha lebih laa.. tinggalkan semuanya.. yeayyy!! bye bye.. wish me luck..=)

7 comments :

Cik Zaniff said...

chaiyokk wana !..:)

wana wazm said...

ohh,thanks dear..!! =)

NuRuL said...

hye NuRuL tag awk pula..

http://uaredifferent.blogspot.com/2012/09/would-you-like-to-follow-me.html

Goodluck trial stpm !

Everything's Everythings said...

xpe2 kalau busy belajar, entry can wait ^^

Do your best on Trial and STPM!

Mohd Lokman Bin Ramli said...

salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

http://muslimbazaar.mnmall.me/
atau melalui
http://lokmanramli.blogspot.com/

Mohd Lokman Bin Ramli said...

salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

http://muslimbazaar.mnmall.me/
atau melalui
http://lokmanramli.blogspot.com/

cci said...

gud luck ek.. ^_^ teruskan usaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...