Wana Wonderland: Debaran AJL Yang Ke-27

Debaran AJL Yang Ke-27

Debaran tuu , haha , kemain lagi tajuk aku. tapi semestinya para penyanyi dup dap dup dap dahh , sebab diorang akan perform malam nie , sape yang tak berdebar kann.
Para peminat and penyokong pun mesti berdebar jugak sebab takut penyanyi pilihan diorang tak menang. 
Plus , malam nie , memang hebat-hebat sangat , semuanya ada kehebatan yang tersendiri , so kita macam tak leh nak ramal sape yang akan menang.
Finalist AJL yang akan bertanding malam nie :

1. Lagu – Bedroom Sanctuary

2. Teman Pengganti – Black & RJ

3. Patah Seribu – Shila Hamzah

4. Idola – Azlan & The Typewriter

5. Pelangi Senja – Stacy

6. Ombak Rindu – Hafiz & Adira

7. Tanpamu – Amir Jahari

8. Ku Akui – Hafiz

9. Terukir Di Bintang – Yuna

10. Andaiku Bercinta Lagi – Mojo

11. Simetri – Hazama & Amy Search

12. Anak Kampung – One Nation Emcees & Jimmy Palikat

Haa , sape kah ramalan korang , okey , ramalan aku :
Juara : shila amzah-patah seribu

tempat ke-2 : black ft malique - teman pengganti

tempat ke-3 : mojo-andai ku bercinta lagi

persembahan terbaik : ombak rindu-hafiz dan adira

vokal terbaik : hafiz -ku akui

Kebanyakannya meramalkan Shila Amzah , yelah , maybe sebab dia dah menang award kat Shanghai baru-baru nie . =)
btw , kita hanya meramal jea , sape pulak ramalan korang ?

2 comments :

Daddy Zuki said...

Salam. Harap sihat sentiasa. Abang dari segmen http://jukdin.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html dan berharap agar kita boleh saling 'follow' antara satu sama lain. Terima kasih dan Happy blogging!

Ain Dzaya said...

even yuna menang...lagu tanpamu amir jahari tetap paling best...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...