Wana Wonderland: Nuffnang Conversation.

Nuffnang Conversation.


Yes , finally , nuffnang conversation dah takde kat blog aku. hehe
dulu , time mula-mula tengok kat blog orang , punya la gatal tangan nak letak jugak.
bila guna tu , rasa macam tak best jea.
dah lama nak remove , tapi tak tahu camne.

tadi , godek-godek kat nuffnang , rupa-rupanya just remove blog jea dari situ.
cehh , hahaha. punya la lama aku fikir camne.
so , happy da takde conversation tuu.
=)

19 comments :

yana aina said...

mmg ssh klu pkai benda tue .. lg pon tak menarik. opss... hehehh

Nieyxzha Hassan said...

Dulu-dulu famous la benda alah ni tapi ramai yang tak pakai sebab blog jadi berat

hana hadi said...

alahai.. xpa2 belajar.hehe

wana wazm said...

hehe , mmg pun tak menarik. =)

wana wazm said...

yeke jd berat ? sy pun tak tahu. nasib da buang. =)

wana wazm said...

haa , tu lah. pasni , tak wat dah. hehe

luqman zakaria said...

xbest ek pakai bende tuh...luqman x pernah cube.

wana wazm said...

x best. sebab kita tak tahu spe yg komen. tak pyah cuba la , nnti mnyesal. hehe

Nad MamaZN said...

Oo yg nuffnang x tu ek?

wana wazm said...

yupp , yg tu.

Nadia Johari said...

dulu nad pun de letak..tapi mcm mmbertkn..nad buang..xde motif pun

wana wazm said...

yeke ? bgus la. nsib da buang. =)

Nasuha said...

baguslh..

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

wana wazm said...

yupp , hehe

wana wazm said...

wslm , thanks. =) orait , will follow u.

Farah Waheda Wahid said...

x pernah pakai pun nuffnang conversations ni...sebab tengok cam x best jer...

wana wazm said...

mula2 ingat best , tp x pun. hehe

Nurul Ain said...

susah nak komen kalo pakai benda tu
http://www.ainahmad.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...