Wana Wonderland: Aku Sebagai Agen Topup.

Aku Sebagai Agen Topup.

Alhamdulillah , tertunai jugak hasrat aku nak menjadi agen topup. hehe. 
yelah , daripada tak buat pape , kan elok aku try cari pendapatan sampingan.
even tak banyak , at least boleh jugak kan simpan duit.
bak kata pepatah , sikit-sikit lama-lama jadi bukit.
haa , korang yang tak buat pape tu elok la join sekaki ngan aku.
tambahkan duit poket tu.
pelajar sekolah dan student u sangat lah digalakkan.
cuba korang bayangkan kalau korang jual topup kat kawan-kawan korang.
bukan sorang , tapi berpuluh-puluh dan boleh sampai beratus-ratus jugak.
bukan tu saja , melalui topup nie , kita akan dapat 3 keuntungan.
menarik kan ?
nanti aku kongsi ek berapa yang aku dapat.
berminat ? boleh pm aku di fb. wana

7 comments :

nicosikura said...

saya berminat... hehe

wana wazm said...

boleh pm sy di fb. =')

Ainur Athikah said...

Betul tu, daripada duduk goyang kaki makan,tidur,online,makan,tidur,online bukannya dapat duit pun. Lebih baik, kerja. Pengalaman dapat, duit pun dapat. :D

wana wazm said...

haa , tahu takpe. hehe

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

Sy form 5, tahun ni SPM, sy jual barang online, dapat jugak tambah pendapatan, dah tak mintak duit kat parent, huhu. :D

wana wazm said...

wahh , bagus lah. hehe

CharlieAngleo said...

Waa..sama la kita..hahak.. i pun jual topup gak kt hostel..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...