Wana Wonderland: Alhamdulillah , Ranking Alexa Semakin Naik!

Alhamdulillah , Ranking Alexa Semakin Naik!

Masa mula-mula buat alexa nie , konon nak tahu la ranking ke berapa , tengok-tengok 1 juta lebih! omg , tercorotnya blog aku nie! haha. then , beberapa hari lepas tu tengok da ranking ke 900 ribu lebih. syukur la dah semakin bagus dari sehari ke sehari.
Lepas tu , naik lagi ke 800 ribu lebih.

dan alhamdulillah , aku bersyukur sangat sebab pagi tadi tengok dah naik lagi.


Hope lepas nie , ranking aku semakin naik. thanks kepada pengunjung-pengunjung yang sudi singgah ke blog aku. sayang korang laaa. hehe. =)

Nak tahu ranking alexa korang ? tengok sini !
nak letak widget alexa , ikut tuto ini !

# Tapi ranking alexa boleh berubah dalam masa yang singkat , harap tak turun la. sebab tu kena sentiasa update blog!


8 comments :

Lissa LaLissa said...

tahniahhh~! ^^

wana wazm said...

thanks. =)

Puteri Afiqah said...

tahniah :)
teruskan mengupdate yer~ ^^

wana wazm said...

thanks. insyaAllah. =)

Farah Waheda Wahid said...

congrats dear...semoga terus naik yer... ^_^

MarnieyZ said...

wahhh, nak check juga lah. hihihi

wana wazm said...

thanks. insyaAllah. =)

wana wazm said...

check la ,mne tahu naik jgak. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...