Wana Wonderland: Alhamdulillah. Result STPM Yang Tak Di Sangka!

Alhamdulillah. Result STPM Yang Tak Di Sangka!


Tadi bila aku nak pergi ke sekolah , dup dap dup dap jantung aku.
Before bukak slip aku dah nangis , air mata aku dah menitis.
rasa macam tak sanggup nak tengok result aku.
Last-last suruh cikgu yang bukak and the result......


Alhamdulillah. sekali lagi aku menangis dan memeluk cikgu aku.
betapa bersyukurnya aku.
tak sangka aku dapat pointer 3.67!

Ya Allah , terima kasih sangat.
dan tahniah jugak kepada kawan-kawan aku semua.
kita dapat naik pentas sama-sama. =')
btw , sekolah aku ade 2 orang student yang dapat 4 flat.
tak di sangka-sangka.

yang paling membanggakan seramai 35 student yang dapat 3 pointer ke atas!
woww , amazing. semua ni berkat cikgu-cikgu kitorang yang tak reti penat lelah mengajar.
thanks cikgu , jasa korang takkan kami lupakan.
and smk sultan ismail no 1 dalam daerah kemaman.=')


* tudung merah tu 4 flat.



40 comments :

Kasih Lestari said...

Tahniah!!

Mohamad Khairil said...

tahniah2 :)

Farah Shahirah said...

wahh tahniah kak!
pandai lah akak..
lepas ni saya pulak dapat result spm.
doakan saya ye :)

Adilah Asari said...

tahniah wana :)

miss fifi said...

tahniah hun :)

Anis Farhana said...

Waa , tahniah :D

roslita thalib said...

wah,,, tahniah wana :) result gempak tu. semoga dapat masuk Universiti hebat ye lepas ni

Princess Syazliyana said...

wahhh tahniah akk ^^

Cik Aida™ said...

wahh, tahniah, tinggi dari aida nii, hihii ^^

Mime MF said...

3.67!!tahniah!! :D

wana wazm said...

thanks. =')

wana wazm said...

thanks. =')

wana wazm said...

thanks. pandai ? takde la diq. biase2 jea. hehe. okey , gud luck tau. =')

wana wazm said...

thanks. =')

Nora Karim said...

wah tahniah... alhamdulillah... tumpang gembirajuga.. hehe

wana wazm said...

thanks. =')

wana wazm said...

thanks. =')

wana wazm said...

thanks. insyaAllah. =')

wana wazm said...

thanks. =')

wana wazm said...

hehe , thanks. tahniah jgak tuk aida. =')

wana wazm said...

hehe. thanks.

wana wazm said...

hehe. thanks.=')

Nurul Syawani said...

TAHNIAH !

wana wazm said...

thanks. =')

cikNeko said...

Tahniah kak
Lepas ni saya pulak nak
Amik result spm
Doakan saya ye =)

wana wazm said...

thanks. insyaAllah , gud luck tau. =')

NurulMirotic[NSHS] said...

Tahniah sis ^_^ Alhamdulillah .. ^_^ Doakan Nurul untuk result SPM khamis ni huhu ..

cik amal said...

tahniah!!!
:)

nadia said...

Tahniah wana...
alamak, ni yang buat nadia terimbas kembali zaman nadia amik result stpm dulu.. hehe..
Sebab cuak sangat nadia amik lewat sehari tp habis kena perli dgn cikgu2.. hehe

wana wazm said...

thanks. alhamdulillah. insyaAllah , gud luck nurul. =')

wana wazm said...

thanks. =')

wana wazm said...

thanks. wah , yeke ? hehe. biasela kan. berdebar + takut.

K.a.m.i. said...

tahniah.!! tudung merah tu 4flat.? patot lentok ja kepala. hehehe

MarnieyZ said...

wahh, congrats. :D

anna alaui said...

congrats wana..

wana wazm said...

yupp. haha. tu lah , terlalu gembira. thanks. =')

wana wazm said...

thanks. =.)

wana wazm said...

thanks.=,)

Lissa LaLissa said...

tahniahh akak., bestnyaa dapat result gempakk.. hee Lissa tengah menggeletar nii nk terima result SPM pulak. hee

wana wazm said...

thanks. lissa pun boleh jgak. =')

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...