Wana Wonderland: Ayat Al-Quran Diubah dalam Apps Apple & Android !!

Ayat Al-Quran Diubah dalam Apps Apple & Android !!



Masih tidak ramai pengguna telefon pintar yang tahu akan hal ini. Satu versi baru al-Quran yang dikeluarkan oleh Apple App Store telah mengguris hati ramai kaum muslimin. Applikasi ini dihasilkan oleh kumpulan Ahmadiyyah dan Qadiani, dengan nama “The Holy Quran Arabic text and English translation”. Ayat-ayat al-Quran dalam versi ini diterjemah oleh Maulvi Sher Ali dan Ahmadiyyah Muslim Community yang jelas dinyatakan dalam maklumat di iPhone App Store itu.

Produk ini wajib diboikot kerana ia menyeleweng dan mengelirukan serta bercanggah dengan ayat-ayat suci al-Quran yang asal. 

# Sama-samalah kita sebarkan kepada orang ramai. =')


14 comments :

anis suryanie said...

ishh.. takutnye.. anis pun ade gak donlod app quran ni.. tp bukan y ni la.. ase mcm better remove la kot.. huhuhu

MarnieyZ said...

ya allah, sampai mcm tu sekali.

zaza nizam said...

subhanallah.....

wana wazm said...

yupp , btter remove. =')

Lissa LaLissa said...

bahaya jugak macam nii kan.. huhu

wana wazm said...

yer . =') sama-samalah kita berhati-hati.

wana wazm said...

kena berhati-hati.

Farah Waheda Wahid said...

bahaya macam ni...pada mereka yang tak tahu memang kesian... thanks for sharing this great piece of info... oleh itu...marilah kita semua berhati2...

nurrul azwa Kassim said...

mohon share di blog saya untuk penyebaran umum :)

wana wazm said...

memang bahaya pun. hehe

wana wazm said...

yupp , memang bahaya. okey , same2.=')

wana wazm said...

okeyy.

cik amal said...

astaghfirullahalaziim...
tengs for the info k

wana wazm said...

welcome. sekadar berkongsi apa yang patut. =')

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...