Wana Wonderland: Dalam Proses Mengedit Blog!

Dalam Proses Mengedit Blog!


Okey , cuba korang tengok blog aku sekarang.
mesti tertanya-tanya kan kenapa jadi serabai sangat. haha
Actually , aku dalam memproses blog.

nak edit semua , sebab aku memang tak puas hati tengok blog aku , banyak sangat widget yang ada.
Aku nak edit dalam masa sehari jea , cehh. macam la teror sangat.
Sekarang nie , aku pening sikit dengan header aku tu.
Ade tak sape-sape yang baik hati sudi nak buatkan header untuk aku ?
* muka kesian nie. hehe

btw , aku baru jea buat fanpage , so , jemput-jemputlah like yea.
thanks. =)

4 comments :

MarnieyZ said...

hehehe, ada lah nmpk tak kemas sikit. nti, cantik letew, tak sabar nak tgk. ;3

Hanif Idrus said...

Semoga lebih cun melecun.
Kalau header..aku pun tak pandai....kikiki

wana wazm said...

haha , x cun pun. x pndai.

wana wazm said...

hehe , tu la. kena sbar.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...