Wana Wonderland: (Gambar) 10 Kesilapan Filem Terbaik Antarabangsa

(Gambar) 10 Kesilapan Filem Terbaik Antarabangsa


Siapa cakap Filem Antarabangsa takde buat kesilapan atau mistake? Bukan filem Malaysia jer yang buat silap, asyik-asyik nak kutuk filem Malaysia kan termasuk aku. Filem antarabangsa nie bermodalkan berjuta-juta dollar pun boleh silap, ini kan pula filem kita yang bermodalkan tak sampai suku pun dari modal filem antarabangsa. Tapi gambar di bawah nie akan menjelaskan antara filem telah membuat kesilapan yang boleh dikatakan agak nyata. Jom Rilekslah melayan gambar-gambar di bawah. Opppssss… ada gambar yang agak 18 sx sikit… :bloody:
Banyak Lagi Gambar!

Mesti banyak lagi filem yang ada kesilapan tapi kita tak perasan…

10 comments :

NinaAz said...

Aah... yang terbang naik plane lain tu nampk sgt kan. Hihi

Sally Samsaiman said...

hehehe...boleh ek tak perasan...kena tipu hidup-hidup :P

Ferdaus Mohd Othman said...

Susah nak perasan sebab audio effect dan visual yang memukau..

Apakah Yang Selalunya Menjadi Santapan Pagi Anda

Mykedai 2U said...

dahsyat2 hehe

MarnieyZ said...

hahha. baru pula perasan. Tp rasanya filem melayu pun bnyk salah jgk. haha

wana wazm said...

tu la , kita jea yang tak perasan. hehe

wana wazm said...

hehe , tahu takpe. =)

wana wazm said...

rasa-rasa camtu la. =)

wana wazm said...

hehe , tahu takpe. =)

wana wazm said...

haha , filem melayu lagi la banyak. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...