Wana Wonderland: "Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April"

"Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April"

*klik banner!

Kenapa nak masuk dalam bloglist fizgraphic :
Sebab follower fiz dah beribu-riban , so semestinya nak tumpang glamour jugak. hehe. kalau dah follower banyak , peluang untuk pengunjung datang ke blog kita , sangat tinggi. * ambik kesempatan laa. hehe.lagipun , blog saya ni baru nak bertapak , tak sampai setahun lagi. memang kena berlindung dibawah blogger yang hebat. =) Kekuatan ? hum , blog saya sntiasa up to date dan mengikuti perkembangan semasa. rasanye macam tu lah. nak puji banyak-banyak pun rasa tak layak lagi. still belajar. sekarang , saya dah rajin update blog. kalau dalam sehari tu , adelah dalam 5 entry atau lebih saya buat. bergantung kepada masa yang ada. kadang-kadang masa mencemburui kita. =)

SYARAT-SYARAT :

1. Buat entry tajuk "Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April"
2. Tempek banner atas tue. Copy ja code banner dan paste dalam entry (HTML).
3. Explain kat aku, kenapa nak masuk dalam bloglist fizgraphic. Apa kekuatan blog hampa dan berapa kerap hampa update blog dalam sehari. (Ayat 2-3 baris automatik aku tekan X)
3. Follow blog www.fizgraphic.com dan like fanpage --> TEKAN
4. Copy link entry dan hantar kat ruangan komen entry nie.
5. Tepuk tangan 3 kali sambil senyum selepas berjaya hantar link entry kat aku. *hihihi
6. Tamat : 30hb Mac 2013 pukul 11.59 malam.


3 comments :

shida said...

Salam kenal dr segmen yang same.~~

wana wazm said...

okey , thanks. =)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...