Wana Wonderland: Pengalaman Membeli Di Zalora.

Pengalaman Membeli Di Zalora.

Before nie aku ada wat entry pasal kerjasama aku ngan Zalora
Actually , dah lame kot aku beli , cuma takde mase nak post pasal nie lagi.  hehe.
Lambat kemain , nak barang cepat jea. ececeh. 
Mula-mula aku tak tahu nak beli ape kat Zalora nie sebab banyak sangat pilihan.
Fyi , Zalora ni ade jual pakaian , kasut dan aksesori. haa , banyak la.
Jangan terkejut , baju kurung pun ade tau. jangan main-main. hehe
So , belek punya belek , aku berkenan la kat sepasang kasut nie.
memang cantik sangat , plus , harga pun just rm30.90. murah kan ?
Seyez aku tak tipu , barang-barang kat Zalora semua murah , tak mahal mana pun.
Memang berbaloi sangat kalau nak beli kat sini haa.



Cantik tak ? Jangan jelesss yeaa. hehe

Tapi , yang penting , proses penghantaran barang just satu hari jeaaa.
Haa , aku ulang , SATU HARI shaja!!
Order hari nie , esok da dapat. waa , nie buat aku sayang kat Zalora.
Sebelum nie , banyak yang aku dengar benda buruk pasal Zalora nie , tapi maybe tu dulu.
Sekarang , diorang dah tingkatkan ape yang patut. 
So , aku rase lepas nie Zalora akan menjadi pilihan pertama aku untuk shopping online.
=')

#Saya dah , anda bila lagi ? muehehe.


7 comments :

Dianaa said...

fuyoo, beli kasut baru. hehe :D

wana wazm said...

hehe , jangan jeles.

Nur hanim said...

cantik! comel! jealous lah pulak. hanim pun nak juga beli dekat zalora tapi tak ada pengalaman beli online. tu takot sikit

wana wazm said...

hehe. takpe , takyah takut. sebab zalora memang terbaik.

Mime MF said...

uhhh mcm ohsem je..tak penah lg berurusan beli gn zalora ni..

wana wazm said...

memang ohsem. hehe.

zaza nizam said...

amboii ada kasut baru ye! jeles2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...