Wana Wonderland: Segmen : Featured Me On Bubbly ?

Segmen : Featured Me On Bubbly ?



Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better...

23 comments :

Farah Waheda Wahid said...

terima kasih sudi join... nanti jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking yer... ^_^

zaza nizam said...

gud lcuk! dri segmen yg sama :)

wana wazm said...

sama-sama , okeyy. =')

wana wazm said...

thanks. =')

Iema Gurlz said...

hye
dtg bls kunjungan ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Adilah Asari said...

singgah sini :)

Dianaa said...

balas kunjungan :)
http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

balas kunjungan =)

Mimie Najib said...

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

tersedia follow ~

Normi Nieza said...

singgah dr segmen yg sama..:)

Normi Nieza said...

sy tak jumpa pon nama blog awak kat folower saya..:)

cci said...

bls kunjungan.. ^_^

nida zin said...

balas kunjungan....
gudluck ye
:)

ros_reeza said...

singgah sini dari segmen yg sama :) Ros dah follow rupanya blog ni :)

Anis Anisa said...

datang balas kunjungan.. tq follow blog Anis :)

Karukord jagau said...

terima kasih sebab sudi singgah blog saya....
sy dh follow blog ni dh lama dulu dh ^_^
caya tak? caya tak?

Ainim Suju said...

Salam perkenalan

Saya dah follow awak
http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/ssegmen-featured-me-on-bubbly.html

Hatimi Tahirruddin said...

baru sempat singgah entri ni...hehe...

tenku butang said...

baru sempat singgah jugak.. sorry lambat.. =)
http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html?showComment=1364435223113#c4021723488946407331

tenku butang said...

done click nuffnang sekali

tenku butang said...

sorry.. terlewat singgah sini.. dari segmen yg sama, sudi2 singgah blog teman lik yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

lina lilo said...

jom join ni lak http://luvlina.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

Kila Lala said...

hai awak kila follow sini balik #1155

http://iamkila.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...