Wana Wonderland: Tambah Pendapatan Anda Dengan JobDiRumah!

Tambah Pendapatan Anda Dengan JobDiRumah!

sekarang , dah heboh sangat dah pasal JDR nie. aku pun search punya search. aku decide nak join affiliate jea. memang aku minat nak beli panduan JDR tu dan aku rasa sangat berbaloi cuma takut takde masa nak buat kerja yang diberikan. btw , join affiliate nie tak perlu nak bayar satu sen pun. so , korang tak rugi pun.
okey , bagi yang tak tahu lagi pasal JDR nie , JDR bukan menawarkan pekerjaan , bukan-bukan.
JDR nie dia bagi panduan kat kita. Dia listkan senarai syarikat-syarikat yang nak kan pekerja dari rumah. haa , bukan syarikat dalam Malaysia jea , antarabangsa kot. imagine la berapa banyak pekerjaan dalam tu. menarik kan ?
Tapi ada syarat nak join. syarat pun just syarat asas jea. yelah , nak buat kerja orang lain kena lah ada syarat , kalau tak tahu , camne nak buat.

Contoh tugasan :


Tapi , untuk mendapatkan panduan tu , anda perlu bayar sebanyak RM50. Hanya RM50 sahaja! 
tak puas hati kenapa kena bayar RM50 ?



Kalau anda tak percaya , boleh baca testimoni-testimoni yang sudah join. Dah ramai yang dapat pulangan yang banyak , anda tak jeles ke ?


Haa , berminat , tapi was-was. Jangan risau sebab ramai blogger-blogger yang telah join.
Boleh tengok review mereka :


Terbukti kan , JDR bukan scam atau menipu.
Apa salahnya cari alternatif untuk menambahkan pendapatan.
Saya pun search banyak kali untuk memastikan benda ni bukan scam.

Berminat ? Boleh daftar sini. ---> JobDiRumah




70 comments :

MarnieyZ said...

nak ikut tp takut kalau nti tak buat betul2 pula. hehehe

Anis Zainudin said...

tag http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-penggal-ke-2-review-blog.html

Adam Faiz said...

Tag: http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-penggal-ke-2-review-blog.html

Yumida Huda said...

nice sharing

Sukma Haron said...

salam perkenalan...jom terjah blog saya...
http://ceritamayapersada.blogspot.com

Aimi Wardina ♥ said...

JOM JOIN. INSYAALLAH DAPAT HADIAH ! http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/03/5th-giveaway-by-aimi-wardina_24.html

A Girl Like You said...

Seriously? thanks for d info!

puteraduyong said...

nampak macam best ... ;)

siti farishah An said...

dah lama mcm berminat.tp takut gak kalau kena tipu.huhuhuuu...
http://celotehfarishah.blogspot.com

wana wazm said...

okey , skdar berkongsi. =)

wana wazm said...

thanks tag. =)

wana wazm said...

thanks tag. =)

wana wazm said...

thanks. =)

wana wazm said...

salam kenal. okeyy. =)

wana wazm said...

thanks sbb invite. =)

wana wazm said...

yupp. welcome! =)

wana wazm said...

memang best. =)

wana wazm said...

tak la , bkan scam la. =)

Amanda Suria said...

salam..SA datang membalas kunjungan..good luck..SA dah buat perniagaan online...

Kesuma Angsana said...

wah mmg menarik ni !

wana wazm said...

wslm, thanks. slmat maju jaya. =)

wana wazm said...

memang menarik pun! =)

siti farishah An said...

JOM JOIN SEGMEN
http://www.bicaramakdara.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm said...

thanks invite. dah join. =)

Hatimi Tahirruddin said...

info yg menarik... :)

muja said...

good luck,, tq sudi jenguk blog muja k,, :D

Mieza Jhaa K said...

Wau rasa mcm berminat...tp takut xsempat..

wana wazm said...

thanks. =)

wana wazm said...

thanks. =)

wana wazm said...

okey , takpe. fikir dulu. =)

Anis Nadhirah said...

susah ke nak dapat job tu?

wana wazm said...

xssah klau kita tak putus asa , sebab kena bersaing. =)

Nora Karim said...

macam manarik juga ni...

wana wazm said...

jemputlah join sekaki. hehe

Afiq said...

mcm menarik ja .. tapi masa tu agak sesak nak buat kerja lain hehe

wana wazm said...

heee , okey. takpe. =)

Mrs Velentine said...

menarik mcm mn nak join

wana wazm said...

boleh klik link tu , dan daftar. =)

izan mama mia said...

tak beranilah saya,..dl dah cuba,..lebuh gitu saja duit...tapi bukan iklan yg inilah

combi said...

pnh denga tp tkt kena tipu aje...

Ayu Aziz said...

you yourself buat jugak ke kerja dari rumah ni?

Khairul Zamri said...

ramai yang join nie nampak gayanya. Good luck :)

wana wazm said...

oww , tapi yang ni memang bkan scam. sebab dah ramai blogger yang join. =)

wana wazm said...

yang ni dah terbukti bukan scam. =)

wana wazm said...

tak buat , sy just join affiliate. =)

wana wazm said...

hehe , insyaAllah. thanks. =)

Mas Zull said...

assalamualaikum wana...wah ada juga mcm ni ek...:)

Honey Yeo said...

PEPLUM & SKIRT+PENCUCI MUKA,MASKER DAN LIP TINT + TOWEL BESAR + NOVEL BIBIR MERAYU HATI BERNAFSU + MAJALAH CAKNA REMAJA + KEYCHAIN SABAH/SARAWAK + CINCIN MANIK HANDMADE + RUANGAN IKLAN BERBAYAR PERCUMA SEBULAN + CURSOR NAMA + TOP UP RM10 + TOP UP RM5 + REVIEW BLOG + BLOGLIST FOREVER + BLOGLIST SEBULAN + BANYAK LAGI ! LEBIH 60 PEMENANG DICARI !!!
Segmen Berlangsung Hanya 13 Hari Sahaja . Semakin Cepat Anda Menyertai,Semakin Cerah Peluang Memenanginya. Jom Join sekarang Juga !!

jemput join,meriahkan segmen yang neeza anjurkan :)
http://www.honey-yeo.com/2013/03/segmen-happy-birthday-honey-yeo-cik-fie.html

wana wazm said...

wslm. yupp , ade. =)

aLia aLi said...

http://aliahmadpunyaanak.blogspot.com/2013/03/experience-giveaway-by-miya-syara.html jum join :D awak ditag :D

Lina md. munir said...

Sekarang ni macam-macam ada, janji kita rajin usaha .
Balas kunjungan Wana semalam.

Nurul Filzah said...

Trima kasih atas kesudian anda. Simple Ga kami sdah bermula. Sila check maklumat tntg anda. sekian ~

http://sayaeesya.blogspot.com/2013/03/simple-giveaway-by-sandras-filzahs.html

wana wazm said...

thanks invite. nanti sy join. =)

wana wazm said...

okey , thanks tag. =)

wana wazm said...

yea , btul tu. thanks. =)

wana wazm said...

sama-sama. okey , thanks. =)

Ainur Athikah said...

Assalamualaikum, awak kena tag di sini:

http://boladuri.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-penggal-ke-2-review-blog.html

---> ^_^

wana wazm said...

wslm , thanks tag. =)

hainom OKje said...

Nampak mcm menarik jugak ni...

wana wazm said...

memang menarik , moh la join. hehe

my notes said...

nampak menarik... thanks ... inshaa Allah cuba ...

wana wazm said...

okey , sama-sama. =)

Syida Rasyidah said...

menarik, blh try ni :)

wana wazm said...

try la. hehe

Amirul Faiz Abd. Razak said...

Memang menarik sekali. :) Terima kasih berkongsi info ini.

jho han said...

MEMERLUKAN SURVEYORS
ANDA AKAN DIBAYAR DENGAN HANYA MENJAWAB SURVEY SECARA ONLINE
Dalam program ini anda perlu menjawab survey. Survey ini penting untuk syarikat2 terkemuka membuat Market Research mereka di Malaysia. Setiap survey akan DIBAYAR kepada anda. Satu survey akan Dibayar dari RM3 ke RM10 bergantung kepada soalan survey. Anda boleh cashout dari serendah RM5.00 hingga RM 100. Jika anda aktif, sebulan anda mampu mendapat RM200 -300 secara online.
Jika anda berminat bolehlah
Daftar percuma di ipanelonlinemalaysia

nil pina said...

salam , betol ka benda ni ? saya nak daftar tapi takur terkena lagi .. setakat ini sampai bulan july ni , dah dapat berapa yaa .. ? kalau betul dibayar dan boleh dapat bayaran .. saya nak daftar .. untuk bantu keluarga saya ..
selalu ke duit masuk ..
kalau boleh reply di web ye
saya perlukan .. skongan awk

Wan Amaluddin said...

Pekerja Sambilan Dirumah Diperlukan.
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas

Lain-lain
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
- Boleh mengikut arahan
- Sanggup bekerja keras
- Berfikiran positif
- Bermotivasi tinggi
- Berdisiplin diri

Maklumat lanjut sila ke website di bawah:
http://www.jobdirumah.com/leovince

Anonymous said...

assalamualaikum. memang kena beli ke tutorial dorang tu eh?

nurulamrul said...

http://www.TalkFree2U.com/duitribu2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...