Wana Wonderland: “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”

“Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”


*klik banner.

Actually , aku baru je tahu pasal program ni. kalau tak dah lama aku menjoinkan diri. hehe.
Tapi takut jugak sebab aku kena bersaing dengan blogger-blogger lain yang otai , sedangkan aku masih mentah dalam dunia blogging nie. hehe.
Kalau nak join , just klik banner.

Apa yang perlu dilakukan?
  • Program Wang Tunai RM5000 ini TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER.Cara berdaftar adalah  rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan linkkan ke laman post ini dengan tajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen di bawah.
  • Blogger-blogger yang terpilih akan bersaing sesama mereka untuk menjadi Top 10 Referrrel ke blog ini iaitu 10 blog yang membawa trafik tertinggi ke blog BloggerWanita.com dengan mengikut pengiraan Google Analytic.
  • Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.
  • Program RM5000 adalah fasa pertama yang akan dilancarkan pada 1 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger.
Penaja bagi Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger adalah BloggerWanita.com.

#Duit RM5000 tak habis lagi tuu , jom la rebut peluang nie. kita perabis duit tuan blog nie. hehek.


6 comments :

itu Akhil said...

pehh nk kena dptkn 10k referer agak susah..
tp xmustahil jika btol2 usaha..sape nk bagi rm500 free2 kan.

gud luck^_^

wana wazm said...

memang susah pun , yupp. tak salah cuba. thanks. =')

Nao Mei said...

Allah sayang orang yang sentiasa berusaha....InsyaAllah :)

wana wazm said...

insyaAllah. =')

Arlida Abdullah said...

blog sendiri pun susah nak dapat visitors :(
tapi takpe, nak try juga

wana wazm said...

yupp , try la. tak cuba tak tahu. =')

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...