Wana Wonderland: [9 GAMBAR] Qi Razali: Mahu Kahwin, Tetapi Perlu Adil Pada Nelydia Yang Masih Muda

[9 GAMBAR] Qi Razali: Mahu Kahwin, Tetapi Perlu Adil Pada Nelydia Yang Masih Muda
Oleh kerana pasangan ini enggan melabelkan hubungan mereka sebagai bercinta, boleh sudah rasanya kita gelarkan mereka pasangan terbaru teman tapi mesra dalam dunia hiburan.

Mengulas tentang status terbaru hubungan mereka, Qi Razali & Nelydia Senrose masing masing berkata yang mereka enggan menjadikan kisah cinta mereka menjadi perhatian masyarakat.

“Kami tak mahu menjaja tentang hubungan ini kerana tak tahu apa yang akan terjadi di masa depan. Kalau tiada jodoh antara kami, nanti malu pula,” ujar Nelydia Senrose kepada portal GUA.

Menariknya, pasangan ini agak terbuka apabila berbicara soal kahwin. Qi Razali berkata usia beliau kini sangat sesuai untuk berkahwin tetapi perlu juga memikirkan Nelydia Senrose yang masih muda.

“Saya dah berusia 35 tahun. Sudah pasti saya ingin menamatkan zaman bujang secepatnya. Tapi saya harus berlaku adil pada Nelydia yang masih muda,” jelas Qi Razali yang tidak menolak jodoh awal.

Nelydia Senrose yang di’minta mengulas tentang soal kahwin juga berkata yang beliau terbuka untuk berkahwin awal kerana percaya perkahwinan dapat mengajar erti kehidupan.


5 comments :

Susan Lolo Bua said...

Apapun hubungan diorang semoga selalu baik :)

Lelaki Ini said...

alolololo! sweeet sgt diorg.

mazs mazlan said...

x sweet pon,.haha

Siti Farhahnis said...

Kenapa Qi tak teruskan hubungan dia dengan Yuna je ?

marniey zul said...

nelydia mmg masih muda. syg lah nak kahwin awal. fokus dgn karier lah dlu. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...