Wana Wonderland: Daftar Sebagai Agen Topup Dengan Yuran Yang Rendah.

Daftar Sebagai Agen Topup Dengan Yuran Yang Rendah.



  • Bagi yang berminat menjadi agen topup, saya boleh mendaftarkan anda. anda cuma perlu mendaftar sebagai ahli hanya RM50 sbg ahli seumur hidup. Modal minimum anda adalah RM10. Jika ada yang ingin topup RM10, maka anda automatik boleh topupkan dia dan diminta anda tambahkan modal untuk terus menjual topup. Tanpa modal, anda takkan boleh jual modal. Jika ada rezeki lebih, masukkan modal lebih. 


    Bank in kan wang (RM50 [Pendaftaran] + RM10 [Modal Minimum]) ke akaun saya ;
    WAN ATIKAH BT WAN AZALZUDIN
    ************ ( BANK ISLAM )
    *Simpan resit-resit anda seumur hidup !
    Boleh hubungi saya di fb utk sebarang pertanyaan.
    Selepas bank in, inform saya dan secepat mungkin saya akan daftarkan anda, dan server topup akan mesej anda utk butiran lanjut. Utk permulaan, boleh tanya saya. Namun jika anda ada sebarang masalah selepas berjaya menjadi ahli kami, contact server atau syarikat.

    keuntungan dia? 
  • *guna calculator
    JUAL CELCOM RM (NILAI U JUAL) DARAB 5.00% = UNTUNG 
    JUAL RM100* 5.00% UNTUNG = RM5.00 UNTUNG
    JUAL RM10* 5.00% UNTUNG = RM0.500 UNTUNG
    JUAL RM5* 5.00% UNTUNG = RM0.25 UNTUNG
    JUAL RM3* 5.00% UNTUNG = RM0.15 UNTUNG
    *GUNA HP KIRA:
    UNTUNG 5.00%/100 * JUAL RM100 = RM5.00 UNTUNG
    UNTUNG 5.00%/100 * JUAL RM10 = RM0.50 UNTUNG
    UNTUNG 5.00%/100 * JUAL RM5 = RM0.25 UNTUNG
    UNTUNG 5.00%/100 * JUAL RM3 = RM0.15 UNTUNG

    ✔CONTOH:
    ◕jual topup RM10 , untung RM0.525
    ◕sehari jual topup kepada 20 pelanggan RM10 , untung RM10.50/hari
    ◕30 HARI * RM10.50 sehari = RM315
    ◕jual topup jer, boleh dapat RM315 sebulan,tidak kira lagi yuran pendaftaran ◕downline, komisen jualan downline lagi !!!

    lagi maklumat boleh dapat jika anda mendaftar

2 comments :

MarnieyZ said...

wahhh, best lah mcm ni :)

wana wazm said...

jom la jadi agen topup. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...