Wana Wonderland: Review Pemenang GA By Sandra & Filzah

Review Pemenang GA By Sandra & Filzah


1- http://adeqmass.blogspot.com/


blog mas yang serba cute ni mula berblog sjak tahun nie , berdasarkan archive entry dia yang lepas-lepas. blog dia comel , sesuai dengan gabungan background polkadot dan warna tulisan yang digunakan. blog mas tak serabut sebab tak banyak widget yang digunakan. nice. susunan widget yang kemas. haa , mas ada jugak join GA2 yang lain. jom kita terjah blog mas. =)



Blog yang kedua pula , blogger yang bernama Nabila. hmm , menggunkan tema pink. blog yang comel. kebanyakan blogger perempuan memang guna tema pink , termasuk la saya. hehe. susunan widget yang kemas. so , tak nampak serabut la. blog nabila pun cepat jea loading. ringan la tu. =) tapi saya nak komen sikit header nabila , header da oke , cuma tulisan kat header. nabila boleh guna tulisan lain , yang lagi comel. tu akan nampak lagi comel la. korang yang nak jenguk blog nabila , boleh tekan url di atas. =')

p/s - hope tak terasa yea , saya pun banyak lagi yang perlu di ubah. 



6 comments :

✿ pink velvet ✿ said...

tahniah buat dorang :)

e d r i n a . 피나 said...

yeay. ada blog baru untuk blogwalking. muehehe. tahniah buat dyorg sebab mng^^

Nabila Izzati said...

thank s:D

wana wazm said...

yupp , tahniah. =)

wana wazm said...

hehe , okeyy. selamat berblogwalking.

wana wazm said...

welcome. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...