Wana Wonderland: Sambutan GA Yang Agak Menyedihkan

Sambutan GA Yang Agak Menyedihkan


Aku ada anjurkan GA , tarikh tamatnya malam nie , tapi agak menyedihkan sebab kureng mendapat sambutan. tak tahu lah sebab apa , maybe sebab banyak sangat sponsor kena follow kot. rasa-rasanya seramai 20 orang je , padahal hadiah sampai 50. 

hmm , takpe , benda ni takkan mematahkan semangat aku untuk terus mengadakan GA nanti. so , kepada peserta GA , jangan risau sebab GA ni tidak akan dibatalkan. kesian pulak kat korang kalau dibatalkan. tapi para sponsor kena ambil perhatian sebab hadiah yang lebih akan dibawak ke GA yang seterusnya. takkan nak membazir pulak kan ? hehe.

so , kali ni , aku nak wat syarat yang simple saja. hope dapat sambutan lah. =')

2 comments :

mazs mazlan said...

GA yg mane,.nak join..

wana wazm said...

alaa , da tamat pun. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...