Wana Wonderland: Terkini : Video Kes Buli Kolej Vokasional Miri!

Terkini : Video Kes Buli Kolej Vokasional Miri!




Selepas kejadian Video Buli SMK Tun Hussein Onn di Pulau Pinang, kini salah sebuah Kolej Vokasional di miri Sarawk pula menjadi isu. Apa yang berlaku sebenarnya masih tidak di ketahui. Tapi ini berlaku di sekolah asrama dan di saksikan lebih dari 20 orang pelajar yang hanya menjadi penonton.

Jadi pelajar yang berdisiplin bukan gangster sekolah. Anda akan menyesal kelak.




p/s - apa nak jadi la dengan remaja zaman sekarang. haish. -,-

Sumber ---> Di Sini Bermula.

6 comments :

Mizz Aiza said...

semakin menjadi2 kes buli sekarang ni.. :(

MIRATUL KHAIRIYYAH said...

jemput join segmen saya..wlaupun kecik je ;)

http://www.miratulreyyah.my/2013/04/segmen-saya-nak-free-gift-by-miratul.html

Trish Natasha said...

haisshhh. yang lain tu tengok je -.-

wana wazm said...

tu lah. apa nak jadi budak-budak zaman sekarang.,

wana wazm said...

okeyy , thanks invite. =)

wana wazm said...

tu la pasal.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...