Wana Wonderland: Blog Berwajah Baru

Blog Berwajah Baru


Hooyeahh , nampak tak design blog aku yang baru ?
comel kan ? hee. tapi ni semua bukan hasil tangan aku la , ni hasil tangan blogger lelaki.
err , lelaki ? rasa rendah diri jap sebab aku tak pandai nak edit-edit blog ni.
huwaaa. ='(

Tapi , yang paling penting , design ni FREE tau. haa , jangan terkejut. =)
bertuah kan aku ?

Kalau nak tahu semua design ni , dihasilkan oleh Adam Faiz!!
kenal tak ? moh kita terjah blog dia keyy. =)

Aku suka sangat header , widget tu semua.
nampak blog aku memang super duper kemas + comel jea. hehe
thanks sangat-sangat kat awak yea.


4 comments :

Fiqa Nsz said...

Wah cantik. Untunglaa..haha

fiqah hamed said...

cantiknya..congrats~

Mysara Ab Rahman said...

cnytik, kemas n comel je...xsgka hsl tgan lelaki

mazni said...

lawa-lawa! berenda-renda blog ni. header tu pun cun! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...