Wana Wonderland: Gambar terkini Perhimpunan Suara Rakyat Suara Keramat di Kelana Jaya 8 Mei 2013

Gambar terkini Perhimpunan Suara Rakyat Suara Keramat di Kelana Jaya 8 Mei 2013 Berdasarkan maklumat yang dikongsikan oleh laman sosial dan  mytrueinfo, perhimpunan Suara Rakyat Suara Keramat yang berlangsung semalam di Stadium Kelana Jaya telah dihadiri lebih 100,000 orang. Rata-rata yang hadir ke perhimpulan ini adalah dengan memakai pakaian berwarna hitam sambil meniup vuvuzela serta melaungkan slogan Ubahsekaligus menyebabkan kesesakan teruk di sepanjang LDP.


Antara pemimpin tertinggi yang hadir dalam perhimpunan itu ialah Penasihat PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim, pemimpin DAP, Lim Kit Siang dan Timbalan Presiden PAS, Mohamad Sabu, Naib Presiden PKR, Nurul Izzah Anwar, Setiausaha Agung PKR Datuk Saifuddin Nasution, Bersih Datuk S. Ambiga, pengarah strategi PKR Rafizi Ramli dan yang baru dilantik DAP Ahli Parlimen Kelana Jaya, Wong Chen.

5 comments :

Lelaki Ini said...

subhanallah, ramainya! tengok, kalau macam ni pun dh nmpk perpaduan rkyt msia..

IeZwa RazK said...

waahhh meriahnya, rugi tak pergi. Semua kaum bersatu demi menegakkan kebenaran. Alhamdulillah :)

BoB said...

suara rakyat...suara keramat! ;)..dis is 1malaysia

Kesuma Angsana said...

ramainyer lautan manusia

Rahmad Mat said...

Terbaik!.. Perjuangan yg tak sia2..
suara rakyat...suara keramat!
Kalau dulu masa kadar penggunaan internet tak berapa tinggi, rakyat masih boleh di tipu dengan berita hebahan berita.. Kini, internt menjadi sumber utama untuk rakyat mendapatkan alt info yang lebih telus..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...