Wana Wonderland: "Give away by aqma Craft"

"Give away by aqma Craft"

*klik banner!

" Saya suka handmade craft kerana... barangannya yang sungguh cantik dan unik. ia macam menunjukkan betapa kreatifnya seseorang tu. kan ? sebab tu suka sangat tau. "
Tag : 1 , 2

Hadiah bakal menanti !

tote bag
sling bag

hp case

brooch

pencil case(ikut design pemenang)

keychain/hp chain

Due date : 19 jun 2013



5 comments :

mawaddah hanaani said...

Macam mana nak join? Tak berapa faham lah.

wana wazm said...

just klik banner. copy banner dalam entry dan hantar link entry. =)

Zieyzie Ilisha said...

saya dah try klik bnner tp dia naik gambar tu juga x ke link yg diajukan pon...

mawaddah hanaani said...

Ouh. Tu je syarat dia?

myezatul aQma said...

Asslamualaikum..tma kasih join,
kpd yg nak join jugak jom ke http://aqmablogshope.blogspot.com/2013/05/give-away-by-aqma-craft.html

*jgn lupa letak banner GA with link GA dekat side bar, baru cukup syarat :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...