Wana Wonderland: Klip Kedua Nurul Izzah Dan Pensyarah Pula Tersebar

Klip Kedua Nurul Izzah Dan Pensyarah Pula Tersebar

Klip Kedua Nurul Izzah Dan Pensyarah Pula Tersebar
Kalau kelmarin video klip bahagian pertama yang mengaitkan seorang pensyarah dengan Nurul Izzah tersebar, kini mula ada sambungan kepada siri kedua tersebut.
Untuk rekod, Nurul Izzah akan bertanding menentang Datuk Raja Nong chik di Parlimen Lembah Pantai.
Sementara itu, di laman web juga sedang ‘viral’ kekesalan Dr. Wan Azizah mengenai insiden tersebut.
Berdasarkan blog wanazizahblog.com, Wan Azizah berkata beliau akan mengambil tindakan undang-undang ke atas pensyarah anaknya (Nurul Izzah) kerana melanggar tata etika dan memanipulasi anaknya yang masih mentah.

p/s - semakin banyak pulak kes2 camni bila da dekat nak mengundi. haish. -,-

6 comments :

Anis Farhana said...

haish. macam macam. >.<

Haruno Hana 하나 said...

wallahu'alam..

sekadar nak menegur sesama blogger, bukan niat untuk memalukan ya :)
rasanya tak eloklah kita link-kan video2 seperti ini walaupun untuk info kepada umum.. bukan apa, sahih video itu belum kita ketahui.. dan kalau sahih pun, seolah-olah ianya membuka aib orang :) saudari tahu kan apa hukumnya? tambahan pula melibatkan maruah seorang Muslimah..

jaga aib orang, Allah akan jaga aib kita :)

bukan nak kata saya baik, alim dan sebagainya, cuma menyampaikan pendapat saya.. saya juga manusia yg buat khilaf.. cuma apa yg kita boleh sampaikan, kita cuba sampaikan:)

depends pada saudari dan siarkan atau delete komen saya ni.. mohon jangan terasa hati ya?

wassalam :)

p/s : saya tak sorok identiti saya.. bimbang saudari curious :)

aLia aLi said...

blog wan azizah kena godam .

wana wazm said...

biasa la , da nak dekat pilihan raya kan. =)

wana wazm said...

okey , xpe sy fham. sy x pdam entry ni , just sy pdam link video tu. =)

wana wazm said...

yeke ? baru tahu. thanks yea. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...