Wana Wonderland: Pencarian Sponsor Topup

Pencarian Sponsor Topup


Kali ni , aku nak wat segmen tuk TOPUP plak.
so , aku decide nak cari sponsor yang betul-betul ikhlas dan jujur keyy.
aku tak nak complain dari para pemenang cakap sponsor tak jujur.

Sesape yang nak sponsor tu , boleh bagi details kat fb aku keyy.

fb ----> Wana wazm

ciri-ciri sponsor :

1- mesti sponsor tuk 2 pemenang dan ke atas keyy.
2- syarat limit 2 sahaja!

bagi details :

nama :
link blog :
link fanpage :
syarat :
sponsor utk berapa orang dan rm brapa :

p/s - sebelum tu , add fb aku dulu yea. 

2 comments :

Nabilaa Izzati ✔ said...

Good luck ye Wana :) kalau dh buat GiveAway , Invite lah Nabila sekali ..

Anyway , Wana ditag !
hadiah best ! syarat ada 2 je! http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/05/give-away-by-aqma-craft.html

Yumida Huda said...

moga ramai yg menjadi sponsor
syok..byk hadiah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...