Wana Wonderland: Rezeki Bulan Mei #6

Rezeki Bulan Mei #6


Terkejut sangat sebab bila bukak fb jea tengok notification tu , Najwa Ayuni wish congrats. erk ? nape ? pelik la kan. tengok-tengok aku menang contest. thanks Najwa , kalau tak mesti aku tak tahu. hehe

Alhamdulillah , syukur sangat-sangat. banyak sangat rezeki di bulan Mei ni. =)
Contest kali ni , aku join di fb iaitu dari Tony Moly
thanks sangat-2. 


dapat no 2. =')


ni antara hadiah-hadiahnya. tapi aku tak tahu hadiah apa yang akan aku dapat. sebab dia kan divide kepada 3. tapi memang happy sangat. thanks. =)


4 comments :

Farah Waheda Wahid said...

congrats dear...

bazilah abu hassan said...

wahhhh. kalau bahagi tiga hadiah tu, masih marvelous! hihi. tahniah~

Lissa LaLissa said...

tahniahhh., bestnyaa.. hehe

Cik Aida™ said...

bestnyee hadiah,
tahniah :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...