Wana Wonderland: Segmen : Klik-Klik Iklan

Segmen : Klik-Klik Iklan

Kali ni , aku buat segmen klik-klik iklan khas untuk menambah pendapatan aku dan blogger-blogger yang lain. plus , kita dapat blogwalking ke blog-blog yang lain jugak. =) tambahkan kenalan.

Syarat : 

1- Follow blog aku & like fanpage. * tak wajib.
2- buat entry :
- letakkan banner di atas dan backlinkkan ke entry ini.
- letak kan link iklan-iklan yang ingin di klik. 
- then , letakkan link blog di kotak komen yea.
3- Klik iklan-iklan sy yea. 


4- WAJIB klik smua iklan peserta dan iklan-iklan yang ada di blog juga. *jujur keyy.

p/s - peserta yang blogwaking dan klik semua iklan peserta yang join akan di review blog dan masuk ke dalam bloglist sy. guna random.

Segmen ini berlangsung selama 3 hari sahaja!

SENARAI PESERTA :

  1. http://yayaonly.blogspot.com/2013/05/segmen-klik-klik-iklan.html
  2. http://nurainazakirah.blogspot.com/2013/05/segmen-klik-klik-iklan.html
  3. http://littlebearinlove.blogspot.com/2013/05/segmen-klik-klik-iklan.html
  4. http://kisahnajwa.blogspot.com/2013/05/segmen-klik-klik-iklan.html
  5. http://akusiceriaaa.blogspot.com/2013/05/segmen-klik-klik-iklan.html
  6. http://jelezkah.blogspot.com/2013/05/ssegmen-klik-klik-iklan.html
  7. http://mizzniya.blogspot.com/2013/05/segmen-klik-klik-iklan.html
  8. http://meetmissza.blogspot.com/2013/05/segmen-klik-klik-iklan.html


Due date : 8 / 5 / 2013





9 comments :

nadia farhana said...

yaya join :)
http://yayaonly.blogspot.com/2013/05/segmen-klik-klik-iklan.html

AinaZakirah said...

aina join
http://nurainazakirah.blogspot.com/2013/05/segmen-klik-klik-iklan.html

yuyu mustafa said...

saya join :D
http://littlebearinlove.blogspot.com/2013/05/segmen-klik-klik-iklan.html

Najwa Ayuni said...

Najwa join :)

http://kisahnajwa.blogspot.com/2013/05/segmen-klik-klik-iklan.html

NNR said...

Saya join. :)

http://akusiceriaaa.blogspot.com/2013/05/segmen-klik-klik-iklan.html

Norr Pizz said...

ikut!!
http://jelezkah.blogspot.com/2013/05/ssegmen-klik-klik-iklan.html

Niya Hamdan said...

join sini
http://mizzniya.blogspot.com/2013/05/segmen-klik-klik-iklan.html

Miss Za said...

Join
http://meetmissza.blogspot.com/2013/05/segmen-klik-klik-iklan.html

Siti Farhahnis said...

Saya dah klik iklan awak. Jangan lupa klik iklan saya pulak kalau nak jumpa Zayn Malik. Hehe :P
http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/05/segmen-klik-klik-iklan.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...