Wana Wonderland: Update Segmen Blogger Pilihan Saya!

Update Segmen Blogger Pilihan Saya!


Attention!!!

ceewahh , haha.

Aku dah update senarai peserta terkini , tolong cek ya. if link korang takde , tolong bagitahu as soon as possible tau sebab aku nak umumkan pemenang hari ahad nie. please alert k!

Tambahan penting :
sepatutnya segmen da berakhir , tapi akan dilanjutkan sampai hari sabtu ni. sebab hadiah melebihi peserta yang join. means , kalau korang join pun , peluang korang tuk menang tu tinggi.

so , sesape yang nak join boleh tekan sini ---> KLIK
senarai peserta -- >  KLIK

 

5 comments :

Hamir Rahman said...

hye nama saya amer jaya. empunya blog amercorner.com.
Saya ingin menjemput tuan blog untuk join giveaway pertama saya untuk tahun ini.

Harap sudi ya. selamat berblogging. :D
http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html
giveaway tamat . 8.6.2013

Lelaki Ini said...

wah, tak sabar nk tggu pemenang ni.

iu-hazirah said...

anda di tag
http://www.iuzira.com/2013/05/1st-giveaway-by-storysalawakyablogspotc.html

Nabilaa Izzati ✔ said...

Tengah cari sponsor.. http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/05/nak-partner-sponsor-untuk-giveaway.html

Nabilaa Izzati ✔ said...

akak .. jom join http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-nabila_18.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...