Wana Wonderland: Gambar Romantik Hanis Zalikha Dan Kekasih Bikin Kontroversi

Gambar Romantik Hanis Zalikha Dan Kekasih Bikin KontroversiHanis Zalikha , blogger terkenal dan juga pelakon yang sedang meningkat naik dikhabarkan memuatnaik beberapa gambar romantik bersama kekasih di internet. Menurut blogger hasrulhassan, beliau mendakwa kekasih Hanis Zalikha ialah seorang juruterbang. Benarkah dakwaan itu?

Baru-baru ini, seorang wartawan sebuah media hiburan telah menegur Hanis Zalikha kerana penyebaran gambar mesranya bersama kekasih di internet walaupun masih enggan menceritakan kisah peribadinya dikhalayak ramai. Berikut ialah bunyi teguran wartawan berkenaan.

"Walaupun gambar-gambar itu bukan daripada akaun Instagram Hanis tapi takkan Hanis tak sedar impak daripada pendedahan gambar tersebut.Kalaupun Hanis betul-betul tak nak kongsi cerita peribadi pada umum, simpanlah cerita cinta Hanis itu betul-betul. Pesan juga pada abang juruterbang, jangan muat naik di Instagram. Jangan bagi rahsia bocor! Sebenarnya Miss J tak ada masalah dalam bab-bab cinta artis ini. Malah Miss J memang suka tengok artis-artis kita bahagia.Tapi yang masalahnya bila artis berdegar-degar cakap tak mahu itu ini tapi akhirnya yang jadi terbalik." - laman blog kezoomHmm , ada benarnya kata-kata wartawan tu. Hanis kena la peka ngan keadaan sekeliling. diharapkan Hanis ambik iktibar dari peristiwa ini. papepun , saya tetap peminat tegar Hanis Zalikha!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...