Wana Wonderland: Nora Danish Dan Song Ji Hyo Seiras ?

Nora Danish Dan Song Ji Hyo Seiras ?


Hari ni , aku tengok lama Ping Busuk hot dengan entry Nora Danish dan Song Ji Hyo seiras.
Dengar kata , Ji Hyo ni pelakon Running man yea ? err , sory la sebab aku tak tengok pun cite ni. okey , agak ketinggalan. haha.

Seiras ke dorang ? 
Bagi aku Nora Danish ada kecantikannya yang tersendiri dan begitu jugak dengan Ji Hyo , memang beautiful ! hoho , speaking jap.


Ada iras tak ? 



Kalau tengok gambar yang last ni , maybe la ada iras skit-skit.
tapi aku rasa , tak sama pun. hehe

Korang pulak , rasa camne ?


6 comments :

Sya Lala said...

Nope !

mazs mazlan said...

ade laa cket.tpi nora lgi comel.hee

hana hadi said...

ada la sikit.. nora lagi comel. hehe

Niena Reen said...

tak sama pon tengok.. -.-

Mime MF said...

ada la sikit²...but both of them cute!:)

Sabrina SA said...

sama lah . sikit :3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...