Wana Wonderland: OMG First Giveaway By Qaisyara Raihana

OMG First Giveaway By Qaisyara Raihana


*klik banner!

Tag : 1 , 2 , 3

kalau menang , saya nak hadiah seluar tu! omey emm. hehe. nak sluar tu tau. btw , saiz sy L. =)


Maxi Dress Black with Orange pattern. Hari tu beli dua, satu untuk aku sendiri n satu lagi untuk bakal pemenang! Macam beli baju couple pulak beli yang sepasang, hha. :D

Tudung bawal ! Yang sehelai tu strips pink mix kaler kuning caer n biru dan lg shelai yang kaler biru tu pattern checkers mix color biru, pink, purple.Dua helai ni jadi pilihan setelah tawaf sepelusuk kedai. ;D

Navy blue trendy pants. Beli ni for giveaway sebab tengok trend zaman sekarang suka seluar kaler-kaler especially kaler biru.

Jadi, apa tunggu lagi, JOIN la sekarang !! >.<

TARIKH TUTUP : 12 JULY 2013 

3 comments :

Farah Waheda Wahid said...

all the best...

Qaisyara Raihana said...

Assalam.. ada tugasan untuk peserta ;) Sila rujuk http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/06/21-acara-penapisan-peserta-omg-1st.html

Qaisyara Raihana said...

peserta GA ku yang dikasihi. jom keep in touch., sementara tunggu tempoh GA tamat, jom kita exch*nge l*nk reramai :D http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/06/23-jom-exchnge-lnk-tambah-earnng.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...