Wana Wonderland: Ternyata Assignjobs Bukan SCAM!

Ternyata Assignjobs Bukan SCAM!


Sebelum ni , aku ada buat entry tentang Assignjobs. sekarang ni pun , dah heboh tentang Assignjobs kan. ramai yang dah join , tapi still ramai yang takut nak join sebab takut benda ni SCAM!

Actually , Assignjobs bukan scam! sebab dah ada orang yang dapat withdraw , tu pun baru je join 2 hari tau. haa , 2 hari da boleh withdraw. tak percaya ? nah , bukti.


boleh baca selanjutnya di blog Ahmad Faizal.

haa , kan ? percaya tak ? korang pun jangan lah lepaskan peluang yang ada ni.
tak perlukan modal pun. plus , bila sign up kita akan dapat $2. sape tak nak kan ?
sape-sape yang tak join tu , moh la kita join ramai-ramai.
benda ni just memerlukan usaha dan kerajinan kita jea. =)




3 comments :

Nabilaa Izzati ✔ said...

slm ^^
nk tanya .. withdraw tu ape ?

wana wazm said...

@nabila : wslm , withdraw tu mcam keluarkan duit. =)

cik kumbang said...

Menarik :)
Blogwalking sini :)



What will your last 10 years look like?


Tips agar kebaikan berterusan


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...