Wana Wonderland: Shine Bright Like A Diamond.

Shine Bright Like A Diamond.


Apa yang bright tu ? muehehe. Actually , aku nak bercakap pasal seseorang. Seseorang yang cukup berani menyuarakan pendapatnya melalui video. haa , dah tahu sape ? Yess , dia lah MathLutfi!



Serius aku cakap , aku cukup admire dia. dia tu idola aku. and of course aku rasa idola semua orang. semua video-video dia memang umphh la. cuba la tengok salah satu video dia. korang pasti nak tengok banyak kali. macam tu la perasaan aku bila tengok video dia. idea yang bernas!



aku rasa melalui video nie , keyakinan kita terhadap diri sendiri akan makin meningkat. takde malu-malu dah. ia macam satu platform untuk kita yakin dengan diri sendiri. try la. mana tahu korang pun akan glamour macam Mathlutfi. tapi bukan glamour yang perlu kita kejar , tapi idea yang nak kita sampaikan. bijak tak cara Mathlutfi tu ? Ohsemm kan ?



Tak salah la , bila dia menang salah satu kategori dalam Digi Award tu. wah-wah , nampak tak rezeki dia ? Aku memang cukup kagum dengan dia. Jatuh cinta pun ada. eh ? muahaha. ily Mathlutfi. teruskan dengan idea-idea anda yang cukup kreatif tu. =)


p/s - pengubat time aku sedih! terus gelak tengok video dia. haha. terbaik.



1 comment :

eyda yatie said...

Yeew...saya setuju..saya juga minat ngn video...hebat sungguh....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...