Wana Wonderland: Kembali Berblog!

Kembali Berblog!


yeahhh. i'm back! huhu. tak tahu sangat nak tulis ape sebenarnya. dah lame aku menghilang kan. so , maybe aku akan start berblog lagi. insyaAllah. tu pun kalau aku rajin. haha. sekarang , sbuk sangat ngan kelas. erghh. 

masa rehat tu memang sikit. yela , name pun student kan. insyaAllah , aku akan ceritakan semua yang dah aku hadapi. mcam-macam. huishh. yang penting , aku happy. tapi malam ni , tak boleh nak cerita lagi , kena tidur awal kottt. esok kelas pukul 8. huarghh. so , gud nytee.

13 comments :

Nao Mei said...

Alhamdulillah..slow2 dik..:)
study biar gempak :)

ezrie edris said...

salam...jempot join my segmen klau free... http://izzriidris.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-izzri-idris_21.html

Ainim Suju said...

selamat kembali

bangibookseller said...

Dapatkan novel2 menarik bahasa Inggeris di sini.. Ask for discounts... Children's books also available...
http://bangibookseller.blogspot.com/

ArifahLee's said...

tag http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html

ArifahLee said...

Jom join GA ni http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

Rose Azadir said...

welcome back...anyway..Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

iu-hazirah said...

jemput join

http://www.iuzira.com/2013/11/anniversary-giveaway-by-anadiera.html

http://www.iuzira.com/2013/11/easy-peasy-giveaway-by-fd-part-2.html

Ainur Athikah said...

Selamat kembali.. :)

Nur Imani said...

oke. kita geng! hehe

Juliet ❤ said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/12/giveaway-giga-join-win-by-wanie-putri.html

TAG AWAK

Juliet ❤ said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/12/giveaway-giga-join-win-by-wanie-putri.html

TAG AWAK

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...