Wana Wonderland: Kecewa Dengan Penganjur Contest!

Kecewa Dengan Penganjur Contest!

 
Di sini,hari nie.. Aku nak luahkan ketakpuasan hati aku nieyhh!! Eeee,geram-geram..=(  Memang sadis arr.. huhu.. Korang tau tak,baru-baru nie kan aku ade menang satu contest yg dianjurkan oleh blogger.. dah la first time menang,memang excited giler arr.. tak sangka pun ade..
 
then,aku nak la tuntut hadiah tu.. Tuntut punya tuntut.. tup tup,tak dapat pun hadiah tu,until now.. Memang tukang anjur tu layan la semua soklan aku.. tapi,dia suruh tuntut hadiah tu ngan orang lain.. yang orang lain tu pulak,tak reply langsung!! Choiii.. geram-geram!! Sampai hati.. Kalu tak nak bagi hadiah tu,tak payah la anjur contest bagai.. Mentang-mentang la aku ni blogger yg tak femes,ko wat aku macam tu eaa.. Sumpah! Lepas nie,aku tak masuk dah contest yg dia anjur.. Langsung tak pedulikan perasaan orang.. At least mintak maaf pun tak pe dah.. Humm..
 
P/S- Yang nie aku tuju khas wat dia yg terasa tu.. Aku bukannya nak marah sangat,tapi ngan sikap dia yg tak ambil peduli langsung.. Aku punya lah bermati-matian duk promote GA dia.. Langsung tak appreciate.. Terima kasih la...=(
 

6 comments :

Nur Jannah . said...

Sabar kay ? :) Jannah pun pernah kena :((

Sue PeLik said...

awk! saya rsa kita dah join contest yang sama! dan saya pun jadi macam awak jugak. anta kat sponsor. sponsor buat dek jer. reply ada tak! yang hadiah tuntut kat dia pun dia wat dek jugak. memang dia suh tuntut tapi langsung tak mintak detail apa. pelik kan?? ada kah kita join contest yang sama????

wana wazm said...

yeke ? ingatkan sy sorang je yg pernah kena.. jnnah pun kena sabar tau..=)

wana wazm said...

entah lah awak.. tapi macam tu jugak la sy kena.. mybe dari contest yg sama kot.. tak ingat dah ape nme contest tu.. um,tu lah.. kita punya lah excited nak dpt hadiah.. kcewa..=(

Sue PeLik said...

tu laaa saya menang dua hadiah kot dalam contest tuh. paling kecewa at lis bagitahu ler apa2 neh tak bagitahu apa2 nak jer saya unfollow dan unlike semua tuh,. geram punya hal.

wana wazm said...

tu la pasal.. kita bkn main semanagat kan.. sabar jela.. hope x jmpe lagi penganjur cmtu..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...