Wana Wonderland: "Entry Ini Oke Tak #EcaYearEndContest".

"Entry Ini Oke Tak #EcaYearEndContest".

 

KLIK BANNER!!

Link entry saya yg paling terbaik ialah :
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/raya-ke5-di-rumah-kawan-kawan.html

SEBAB ??
Okeyy,firstly sebabnya aku memang suka sangat mase tu.. enjoy gila kott ngan kawan-kawan aku.. so.entry aku pun jadi macam fun!! aku tulis ngan cara yang enjoyy..hehe
then,kalau korang nak tahu,bagi aku tahun nie lah raya terbaik buat aku.. memang seronok sangat sebab aku ade kawan-kawan yang terbaik.. sempoii habis..!! =)
so,bagi aku entry nie memang terbaik sangat bagi aku,tapi buat korang tak tahu la tuu..hehe
harap anda jugak menyukai entry sayaa yerkk..

Year End's Giveaway&Contest oleh ecadwinkyasha.com ditaja oleh  jijieasriella.com , zafikstory.blogspot.commialiana.comsop.name.my , duniashida.com ,ihaveasweetsmile.blogspot.comsyaisya.com,  aziazidah.blogspot.com www.kisahemasputih.com , hazwanhairy.com ,nugrulsakura.blogspot.comgreennnpandacraft.blogspot.com , mymatatajam.blogspot.com,akuayut.blogspot.com , hotchouz.blogspot.com.


4 comments :

Eca Dwinky Asha said...

thanks sebab sudi join..tunggu sebulan tuk thu layak ke peringkat akhir ke tak.heheeh :)

Kesuma Angsana said...

gd lcuk ye

Eca Dwinky Asha said...

Salam...
entry anda sudah diupdate ke dalam blog www.ecadwinkyasha.com
anda boleh mula mendapatkan seberapa banyak LIKE,TWEET,G+ & Komen (melebihi 10patah perkataan)...kesemua ini meliputi 40% dari markah keseluruhan untuk memenangi contest.
boleh mula buat kempen.Entry anda telah diupdate di
http://www.ecadwinkyasha.com/2012/12/raya-ke5-di-rumah-kawan-kawanentry.html

Eca Dwinky Asha said...

Salam.entry anda telah diupdate ke www.ecadwinkyasha.com
boleh mula meraih undi dengan like,tweet,g+ dientry ::
http://www.ecadwinkyasha.com/2012/12/raya-ke5-di-rumah-kawan-kawanentry.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...