Wana Wonderland: Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

 

KLIK BANNER!

Pengalaman ? humm,tak banyak sangat la sebab aku nie still baru lagi dalam dunia blog nie.. tapi aku suka sangat bloggingg!! walaupun dalam blog aku just banyak entry giveaway yg aku join,aku still luangkan masa luahkan perasaan aku..hehe..
Okeyy,pengalaman pahit dulu ek.. korang mesti tahu kan,aku ni suka sangat join giveaway.. the,ade jugak la aku menang sekali sekala.. tahu tak ? masa first time aku menang GA,boleh pulak sponsor tu buat tak tahu jee.. eee,geram tahu tak ?? dah la first time menang,masa tu aku rasa nak annouch je dekat semua blogger supaya tak yah join GA dia.. haaa,tapi nasib baik aku nie still berperikemanusiaan.. haha!
um,tu je kott..hehe


3 comments :

fandyz said...

Salam, Hmm pahit betul pengalaman tu kan.. :p Selamat berjaya.. keep it up!

YaNa Yassin said...

Terima Kasih Sudi Join Mega GA YY , Happy Blogging yaaa. #GoodLuck :)

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 617.

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...