Wana Wonderland: Sibuk Dengan Persiapan Perkahwinan..

Sibuk Dengan Persiapan Perkahwinan..

 
Hyee sumee..
Sory sesangat sebab dah lama aku tak post entry..
Bukan tak nak menulis,tapi aku betul-betul sibuk sekarang..
korang tau jela kan kalau orang nak kahwin memang la terlebih bz..
 
eh,eh....
Bukan aku tau yang nak kahwin,tapi kakak aku..
Haaa,jangan salah faham..
Aku nie muda lagi..
tapi kakak aku pun muda lagi,baru 21 tahun..
awal kan dia kahwin ?
tapi da jodoh kan..=)
 
So,kepada sesape yang tinggal di kemaman,terengganu..
sangat-sangat dijemput..
yang jauh tu,kalau nak mari pun boleh juga..
 
Alamat : e-32,kuarters kerajaan,batu 2 1/2,jalan air putih,24000 kemaman..
 
okeyy,bubye!!
 

7 comments :

rafflesia said...

ingat kamu yang akan berkahwin :) hihihi

tahniah untuk kakak kamu :) selamat pengantin baru

nis said...

Hai~ Kalau ada masa jemputlah join segmen terbaru saya

http://everlasting-frend.blogspot.com/2012/09/segmen-idola-kegemaran.html

Hanna said...

Wahh seronoknye kawen-kawen. Semoga dipermudahkan segala urusan =)

Arina Shamsul said...

hehehe..jeling2 juga tadi tuan punya belog tu,tengok 19,awal juga kawin rupanya kakak..hehehe.

semoga majlis berjalan lancar dan semuanya dipermudahkan :)amin~

done follow :)

yayahnasake said...

salam perkenalan dan salam ukhwah...
wow... kita same age lah but i'm from batu pahat,johor.

Pra-Universiti as U too... me know you from segmen abg Fadzli :)

yayahnasake.blogspot.com

Nasuha said...

bakal pengantin barula ni..
moga bhgia hingga ke akhir hayat..

Mr. Oziz said...

Awal gak kakak awak kawen ekk ..
HEHE !
Selamat pengantin baru kat dia ..
Jangan lupa post entry n pic2 di hari psandingan dia nanti ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...