Wana Wonderland: Oh My Nuffnang!

Oh My Nuffnang!

 
Hyeee....
tadi kan aku tengok ramai yang post pasal nuffnang..
kata yang BE diorang dah meningkat..
wahh,congrats..
 
so,aku dengan semangat yang waja,pi la bukak nuffnang..
bukak-bukak,hummm...
kecewa..
sebab earning aku tak berubah punnn..
 
eh,tapi kannn.....
aku bukak la kat earning aku..
tengok-tengok.. rm42 hinggit ??
haa,biar betul..
dah yang rm15 hinggit tu ap ?
kompius aku,,
korang tau tak earning yang ade kat atas tu ape ek ?
keliru..!!
hope la earning aku yang banyak tuu. heee

15 comments :

Nurul Aini said...

A'ah lah..saya pun sama..dekat atas lain..bila kita buka link earning lain.

kak siti said...

nuffnang system down la... wait & see jer nanti...saya punya earning tetiba naik...saya baru je daftar tahun 2012, tp earning tahun 2009 credited, heran jugak sya..huhuhu

Izzah Azizah said...

wahh.kire okeylah tue. usaha lagi ! wish u gudluck :)

Khalilah MNor said...

Yes dear, amount yg click kat earning tu tak tipu. Dia akan ubah amount kat atas tu dlm tempoh tak lama...:)congrats~!

Shasha Yacob said...

Hai, saya pun ada nuffnang. and sya pun keliru , mana satu duit betul yang kita dapat. kompius =='

Mieya Atiera said...

Earning Mieya pon macam tu jugak. Harap sangat, Nuffnang dapat memperbetulkan kekeliruan ini dengan secepat mungkin.

muhammad asyraf said...

hahaha..ramai post pasal kejadian pelik ni kan? :)

Zara said...

wah.. bestnye.. ^_^

SLUMBER SAGUN said...


tag awk, jom join segmen ni utk mrebut hadiah miteri

http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/10/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html

Aimi Syahirah said...

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

AHMAD AFIQ said...

mcm mn nak join nuffang

ainulaqma said...

hope yg byk tu awk punye..:)

singgah sini~ sapa2 nak kurus jom jenguk sini -5kg semingu!!!http://sweetybeautyblogshop.blogspot.com/p/alphalipid-sd2.html

Tracey said...

hahaha syukur lah ada earning, dari macam sy ni sesen pun tara lagi..kui~kui~kui...=)

Maithasa Syuhada said...

intresting ... jmput singgh blog sy jga yer :) http://maithasa.blogspot.com/

Scha Azman said...

Scha jemput awak join segmen ini :)

http://schaazman.blogspot.com/2012/10/segmen-melawat-blog-siri-i.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...