Wana Wonderland: "Segmen Blog Chomel"

"Segmen Blog Chomel"


KLIK BANNER!

Keistimewaan blog nie :
Ehem-ehem. hehe. perasan kan blog aku nie cantik ? muehehe. kaq Wanida jangan termuntah pulak bila dengar saya puji blog sendiri. bak kata orang angkat bangkul sendiri. hehe. 
Okeyy,firstly, saya rasa blog saya nie comel sebab warna pink. well,perempuan kan suka sangat warna pink. boleh dikatakan perempuan nie memang cukup rapat sangat ngan warna pink. warnanya yang lembut membuatkan orang jadi tenang dan tak serabut. kann ? haa,sebab tu lah saya memilih warna nie. comel kan blog saya ? haha.
then,bagi saya susunan dalam blog saya teratur. jadi tak lah nampak serabut sangat kann. hehe. nie pun hasil bantuan orang lain yang duk mengemaskan blog saya. thanks to her. so,harap kaq Wanida dapat menilai kecomelan blog saya. hehe. =)

DUE DATE : 31/12/2012

1 comment :

mailey jayley said...

Singgah ! Mailey dari segmen yg sme . . jum singgah blog baru Mailey :) http://aries-pinky.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-comel.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...