Wana Wonderland: Kerja oo kerja..

Kerja oo kerja..


Haha , aku tengah mencari kerja nie sebab tu lah tajuk aku macam tu.
sangat bosan , sebab asyik duduk kat rumah and tak bekerja.
dah , nak buat camne , susah betul nak cari kerja sekarang nie.
aku just nak cari kerja sementara saje , part time , sementara menunggu result stpm.

so , sekarang nie , kerja aku just tanam anggur kat rumah, haha.
penganggur terhormat la katakan. 
dah sebulan lebih , stay at rumah , badan pun da makin naik. haa.
haish , benci. 
mana nak cari kerja ? 

2 comments :

Nadia Johari said...

xpe..nnt adela reziki tu

Nieyxzha Hassan said...

Byk kerja temporary..kena pandai cari :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...