Wana Wonderland: Segmen : Saya Blogger Negeri Terengganu

Segmen : Saya Blogger Negeri Terengganu


KLIK BANNER!

Wahh , bagus lah tuan punya blog rajin buat segmen camnie. boleh la tahu kan negeri mane yang ramai blogger. hehe. and of course aku dari negeri Terengganu! Yeayhh , cek-cek senarai peserta tadi , ramai blogger yang datang dari negeri Terengganu , haa. =)

Okeyy , apa yang ada kat negeri Terengganu ? 
1- keropok! kalau pelancong datang sini , semestinya akan membeli keropok lekor kan ? sebab kat sini memang terkenal dengan keropok lekor yang sedap! hehe.
2 - kain batik and songket! haa , yang nie memang tak dapat nak di kata la , memang negeri Terengganu dikenali kerana songket. kan ?
3 - pulau-pulau yang indah! misalnya pulau kapas , cantik kan ? tu la uniknya negeri Terengganu. jom la melawat ke sini.
4 - masjid kristal! haa , skarang masjid kristal memang menjadi tumpuan pelancong , sebab tempat yang cantik. memang cantik gila , rugi kalau tak pergi tau. 

emm , tu saje kot. btw , jom la melancong ke Terengganu! hehe

TAG : AWAK , AWAK


3 comments :

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Waalid Al-Marbawi said...

Salam ziarah dari waalid..guane gamok orang kite?

waalid folo bloggers ganu..:)

selamat menjalani ibadah puasa

Noor Najwa said...

assalam..dtg dri nger yg sama...senyum sokmo..follow sini

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...