Wana Wonderland: Si Georgous Mila Victoria...

Si Georgous Mila Victoria...


Ade tak sesape yang kenal dengan gadis yang sweet + georgous nie ?


Haa , nie lah Mila Victoria. tak kenal ?
Aku pun kenal dia melalui video-video make up dia yang gila-gila. 
seyes aku cakap , dia memang cantik sangat!
even tanpa make up , kulit dia bersih , cantik!


so , for those yang nak belajar make up or nak kan kelainan dalam bermake up boleh la tengok video-video dia. banyak sangat yang dia ajar.
boleh tengok di sini ,

Kalau korang nak tahu , dia nie jugak make up artis.
hebat kan ?
dia suka membebel ,merepek tak tentu hala.
tapi tu la yang aku suka.
dia jenis happy! hehe.

#fall in love kat semua video-video dia. selain kaq fyna. =)

4 comments :

Farah Waheda Wahid said...

he he he...serious ni baru first time berkenalan dengan Cik Mila ni...

wana wazm said...

sy pun baru je kenal dia. hehe.

Kesuma Angsana said...

nnti leh g terjah tgk!

wana wazm said...

okeyy , =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...