Wana Wonderland: Gwiyomi Malay Style Yang Super Cute!

Gwiyomi Malay Style Yang Super Cute!


Bila tengok je video nie , dalam hati cakap " Ya Allah , cutenya dia. macam orang korea pun ada ". suka sangat tengok video dia. really funny! korang yang tengah stress tu boleh la tengok video ni yea. confirm akan senyum tengok keletah dia. 


Nak tengok boleh ke ---> Gwiyomi 

p/s - dia dah kahwin tau. dia buat video ni khas untuk suami dia. sweet! =')

11 comments :

MarnieyZ said...

comel jeee, suka tgk :)

hana hadi said...

mcm muda belasan tahun je.. hehe
hana pun ber'gwiyomi' merapu tapi dalam keek.hehe

kalau ada keek add and follow hana ek : hanahadi
http://www.keek.com/HanaHadi

Shakirah Rosli said...

comelnya ^^

Sahaya Yusry said...

comel,, tapi dah kawin..keh keh keh..

wana wazm said...

suka jgak tgk. hehe

wana wazm said...

ada ke ? alaa , xade keek la. okey2. =)

wana wazm said...

memang comel sgt. =)

wana wazm said...

hehe , melepas.

Lelaki Ini said...

alalalal...
cumelnya!

Hafizah Anawi said...

Mana tahu dah kawun ek?

Hafizah Anawi said...

mana tahu dah kahwin ek?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...