Wana Wonderland: Izzue Islam Hensem ?

Izzue Islam Hensem ?


Hensem ? yea , dia sangat hensem!! memang melting gila tengok dia. haha. dulu , time dia selekeh , rambut panjang , langsung aku tak pandang. sebelah mata pun tak pandang tau.


haa , tengok ? tak berapa nak hensem la. tengok yang terkini pulak.



memang hensem!! waa  , masa first aku tengok cite Sebenarnya Aku Isteri Dia tu , dalam hati aku tertanya-tanya betul ke Izzue Islam ni ? hensem kot. haha. btw , a ku rasa dia pun nampak akan popular macam Amar Asyraf tu. bagi aku , dia akan pergi lebih jauh lagi. cehh , mentang-mentang hensem. hahaha.

p/s - tapi betul la , dia hensem kan ? =')



14 comments :

Lissa LaLissa said...

memang hensem~! >.<

NUR HAFIZAH said...

omg handsome gilaa . cair gila dah hati ni :D

Nao Mei said...

memang hensem lah dear :)..cik akak suka juga tengok dear nie..hihi

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

mmg betul dia handsome...lepas ni , dh bleh jdi cm amar asyraf la , famous tu

Nadiah Ashikin said...

yup hensem.. tapi tom cruise lg hensem kot. :p

wana wazm said...

betul tu! =)

wana wazm said...

haha , memang pun!

wana wazm said...

hehe , kan ? melting..

wana wazm said...

haha , yea. sebab dia pun dah dapat award.

wana wazm said...

haha , tom criuse tu lain cerita la.

Amielia_islam said...

hey jann sesuka hati je ejek ciptaan allah kerana ciptaan allah begitu indah

wana wazm said...

err , ejek ? rasa-rasanya sy tak ejek pun.

RadhiahIlyas ッ said...

mmg hemsem sngt! smpai dh fall in love ngn izzue, HAHA mmg time die slekeh dua2 blah mt xpndg! HAHA

Anonymous said...

Hensem tanpa misai n rambut pendek...cute.baby face....... Boleh cair la

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...